January 16, 2019

December 29, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Hvornår er det egentlig Jul?

October 17, 2019

1/10
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Sponsormateriale til BSM Motorsport

February 5, 2017

Der arbejdes i øjeblikket på sponsormateriale til BSM Motorsport. Cecilie og Brian garanterer der bliver indhold med RÅ hygge og tempofyldte arrangementer. Og ser frem til at vise sponsorer og supportere deres flotte gule racer frem på de danske industriprøver fra April.

 

BSM Reklame, står for designet af markedsføringsmaterialet. Der bliver udført en 8 sidet profilfolder, sponsormulighederne bliver præsenteret på løsark, for hurtigt at kunne tilrette for nye spændende tiltag.

 

Som noget nyt kommer der også merchandise, bl.a. udfærdiges der et design til en Supporter T-Shirt. 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os