top of page

BSM gør klar til fremtiden

Snart står sommerferien for døren og vi holder som vanligt lukket i uge 29 og 30.

Vi har været rigtig godt tilfredse med det første halvår af 2017 og når vi er tilbage efter sommerferien, fortsætter vi med arbejdet med at styrke og udvikle BSM. Tak til de af jer der deltog i vores kundeundersøgelse. Det har givet os et indblik i hvad det er der bliver værdsat og prioriteret hos jer som kunder. Parameter som vores grafiske ekspertise og serviceniveau er i højsædet hos jer og det skal vi have fokus på at opretholde og gøre endnu bedre. Næste skridt i udviklingen af BSM bliver en flytning til større lokaler på Lanciavej gældende fra 1. oktober 2017. Vi skal bruge mere plads til vores kommende kollegaer der skal være med til at sikre den høje service og kvalitet som BSM er kendt for. I den forbindelse starter vi også vores egen storformatsproduktion, og ligeledes får vi vores egen montagehal til skilte og biler. Dette giver os fleksibilitet og nye muligheder der skal udnyttes. Fordele som hurtig levering, prøveprint, kvalitetsstyring og endnu flere kreative løsninger er nogle af fordelene ved egenproduktion, alt sammen for at udvikle og fremtidssikre BSM, til gavn for vores vigtigste aktiv – JER!. Med venlig hilsen og god sommer Brian Madsen

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page