top of page

BSM - 13 år med grafiske løsninger

Hip hip Hurraaaa - i dag er det BSM Reklames fødselsdag. BSM bliver 13 år og er nu på vej ud i livet som teenager. 13 fantastiske år og nu begyndelsen til en ny og endnu bedre BSM. Vi har nu i en måned været på vores nye lokation på Lanciavej og vi har fået en fantastisk start. Fra starten på Bommerhavevej, videre til Boeskærvej og nu er vi altså landet på Lanciavej. Vores kerneområde er stadig idérige grafiske løsninger. Men nu kan vi altså supplere med egen skilte- og folieafdeling. Det er heller ikke uden vis stolthed at vi kigger i kundedatabasen og ser at mange af vores kunder har været med lige fra starten af. BSM - er en seriøs medspiller på banen, det vidner 13 fantastiske år om. Et team, af kompetente medarbejdere der brænder for deres arbejde og for at yde den aller bedste service for vores kunder. …som teenager bliver vi slet ikke til at stoppe, så hop med på vognen og lad os trylle grafiske løsninger for jer. Med venlig hilsen Brian Madsen, STOLT indehaver af BSM Reklame 

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page