top of page

Godt nytår fra BSM Reklame

Mission accomplished

Det har været et helt fantastisk år for BSM.

Tilgangen af nye kunder i 2017 har været fremragende og dette takket være vores trofaste og loyale kunder, som er gode til at henvise til os. Af tiltag i år har blandt andet været håndtering af virksomheders profil på de sociale medier.

Heriblandt Ny Vejle Caravan, som virkelig har sat alle sejl ind for at erobre Caravan markedet. Det er fedt at være med hos en virksomhed der virkelig vil fremad. Vores erfarne grafiker Rasmus, er fast mand på opgaven.

Rasmus Martinsen, ansvarlig for den grafiske afdeling hos BSM.

Faktisk er en del af det vi har vækstet på i år, at varetage den grafiske profil for virksomheder både off-line og online. Alle vil stå skarpt og det gør de med os som sparringspartner. Fordelen er at vi nu kan varetage alt, lige fra det grafiske arbejde, til håndtering af tryksager og nu også skilte- og folieløsninger, som bliver lavet inhouse.

Året har også budt på en super spændende opgave for Østergaard A/S, hvor vi står for produktion af deres personaleblad. Bladet udkommer fire gange årligt. Vores tekstforfatter har bl.a. været i Norge for at lave en rapportage.

Egebjerg Bakke i Horsens - 102 rækkehuse under opførelse, var et kæmpe projekt for BSM, med opbygning af grafisk identitet, website, skiltning, og øvrigt synlighed.

Af spændende designopgaver, kan blandt andet nævnes emballage for et kendt dansk design, som vi glæder os til at kunne præsentere i 2018.

Audi Fredericia har stor succes med Audi hunting experience, så det er også blevet til 4 biler for dem i 2017 og der venter flere i 2018. Blandt andet skal der laves et fedt design til den lille Q2.

Audi Hunting Experience, en stor succes for Audi Fredericia.

Investering i fremtiden

Investeringer er foretaget, med henblik på at fremtidssikre BSM og fokusere på den bedste service for vores kunder. Det har længe været planen at BSM skulle have inhouse produktion af folie og skilte, som supplement til vores grafiske afdeling.

For at effektuere dette, blev Søren Danielsen ansat som konsulent, til udgangen af 2017. Primært med fokus på at finde en ny lokation og oprette strukturen for det fremtidige BSM.

Det skred hurtigere frem end ellers planlagt, da kontoret på Boeskærvej blot var en stopklods for udviklingen. Alle sejl blev sat ind på at finde et nyt sted for BSM. Efter at have været på udkig i et par mdr. fandt vi så Lanciavej 12F, som havde de faciliteter der skulle til for at udvikle os.

Pr. 1. oktober kunne vi så flytte ind i de nye lokaler og med en ny medarbejder ansat. Marianne, kommer fra en lignende stilling hos Amstrup Skilte i Fredericia. Allerede efter første måned, kunne vi kigge tilbage og betragte det som en succesfuld start.

Vi har haft adskillige firmabiler igennem vores montagehal, bannerproduktion, skilte og folieproduktion. Det at kunne følge vores løsninger fra skærmen til færdig produkt er en stor gevinst.

Marianne og Rasmus igang med montage af bil.

Vi står klar til 2018, med et passioneret team. Rasmus som fast ankerpunkt i den grafiske afdeling, nytilkomne Line som træder ind i rollen som grafisk assistent for Brian og Marianne som produktionsansvarlig.

Fokus i 2018 bliver at holde vores høje serviceniveau for vores kunder, med gode grafiske løsninger. Skulle der komme nye til - ja så finder vi også en plads til dem.

En tilfreds chef

Chefen er tilfreds med det udførte arbejde!

Godt nytår til jer alle!

Rasmus, Line, Marianne og Brian

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page