top of page

Trekløver hos BSM Reklame skaber mere synlighed for din virksomhed

Lokal grafiker må tage større lokaler i brug for at klare stigende efterspørgsel. Der dufter af kaffe og kreativitet når du træder ind af døren hos BSM Reklame. De er netop flyttet i nye, større og mere moderne lokaler på Lanciavej i Vejles sydlige industrikvarter. Selv om teamet kun består af 3 medarbejdere, er der, i bogstaveligt forstand, for alvor kommet tryk på maskinerne.

Indehaveren, Brian Madsen, startede bureauet for 14 år siden i langt mindre omgivelser først i privaten, efterfølgende på Boeskærvej. – Vi har oplevet en meget positiv udvikling de sidste år, fortæller han. -Tidligere var det forskellige underleverandører, der udførte vores folieopgaver. Men vi kunne også mærke et behov for at samle opgaverne et sted. I efteråret traf vi så beslutningen om at investere i de foliemaskiner og andet udstyr, der er nødvendig for at løse de mange forskelligartede opgaver, vi til daglig hjælper vore kunder med. Det skabte så også et behov for mere plads. Det fandt vi her på Lanciavej, hvor vi samtidig kan montere folien på selv de største varevogne. Fra brochurer, små skilte til store bildekorationer.

Selv om vi i branchen måske betragtes som en blandet landhandel, er det dog det grafiske område, der er vores hovedprodukt, smiler Brian Madsen. Både Rasmus Martinsen og jeg er uddannede grafikere. Marianne Ysøe er vores ”produktionschef” i folieafdelingen, men i en virksomhed af vores størrelse, er vi nødt til at give hinanden en hjælpende hånd, når det brænder på. Alle vores kunder skal føle at det er en god oplevelse at tale reklame og synlighed med os. Det er uanset om det gælder en brochure, hjemmeside, skilte, Facebook eller bildekorationer. Vi er altid klar til at hjælpe på alle områder - fortsætter Brian Madsen

Service er ikke bare et ord. Det er virkelighed hos BSM. Rasmus Martinsen, der var BSM reklames første medarbejder og foreløbig har været der i 7 år, bekræfter, at service ikke kun er et tomt ord, men virkelighed hos BSM Reklame. Han fortæller -Uanset om det er en håndværker, der er ved at etablere egen virksomhed, eller det er en virksomhed med flere hundrede ansatte, så forsøger vi hver gang at leve op til deres forventninger. Vi gør meget ud at være i dialog med dem. Har de en idé, de gerne vil drøfte med os, så deltager vi gerne. Også uden at kasseapparatet nødvendigvis behøver at klinge fra første minut. Mange vil jo gerne kende den samlede pris på deres projekt, inden de træffer den endelige beslutning. Den beregner vi naturligvis gerne. Det skal være trygt at blive synlig, - slutter Rasmus Martinsen, der kan fortælle at flere af kunderne hos BSM Reklame har været med helt siden starten for 14 år siden.

Service og troværdighed er nøgleord hos BSM Reklame, der netop har taget deres nye lokaler på Lanciavej i brug. Brian Madsen, (tv), Rasmus Martinsen og Marianne Ysøe er det kreative trekkløver, der skaber synlighed for deres kunder.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page