top of page

"

Glæden 
ved at 
hjælpe til
med at
skabe den
røde tråd

Kreative løsninger siden 2004

 

4. november 2004 var dagen hvor Brian Madsen registrerede BSM Reklame i CVR-registeret. Efter at have været væk fra de grafiske opgaver i en periode, trængte hjernen til kreative udfordringer og hjertet til kundekontakt og muligheden for at gøre en forskel.

 

Takket være en forstående direktør ved LogoPaint, hvor Brian havde sin daglige gang, kunne han i opstartsfasen fortsætte sit arbejde på deltid, mens BSM Reklame støt og roligt fik stadig flere opgaver.

 

Blandt de første kunder var lokale bureauer, der lod det lille firma overtage produktionen af magasiner og annonceopsætning. En god del af omsætningen kom i de første år herfra, men andre kunder kom også i butikken, og er her stadig.

 

Mange virksomheder har i tidernes løb valgt BSM Reklame som samarbejdspartner til alt fra tryksager, skilteproduktion og webopgaver. Én af de, som har været med i mange år er Tørring VVS & Pejsecenter, der siden 2006 har fået lavet skilte, hjemmesider og tryksager i alle former og farver.

 

Har man sagt BSM Reklame, har man også sagt ”netværk”. I mange år har vi været en fast del af flere lokale erhvervsnetværk, og den store kontaktflade er medvirkende til at vi har klaret os igennem finanskrisen, der ellers var hård ved den grafiske branche.

 

Siden den spæde opstart har BSM Reklame haft glæden af at hjælpe små og større virksomheder med deres synlighed. At have både iværksættere og større, etablerede virksomheder som kunder har betydet en masse spændende og varierende opgaver. Vi har fået lov til at arbejde med de første streger til et helt nyt iværksættereventyr, og derefter været med på holdet i mange år frem.

 

I løbet af de seneste år har vi også udviklet os som virksomhed. I takt med at vores kunder har givet os mere krævende opgaver, har vi fulgt med og lært mange vigtige ting. Det har betydet, at vi i dag arbejder med synligheden for virksomheder som Scandic, Lidl og Audi.

 

For at fortsætte udviklingen af BSM Reklame har vi siden 2014 haft et advisory board tilknyttet virksomheden. Et uformelt hold af andre virksomhedsledere med stor erfaring i hver deres felt, som giver gode råd omkring virksomhedens drift. Det har været sundt for os, og i dag er vi en sundere virksomhed end nogensinde før.

 

Vores mål er det samme, som det altid har været. Vi vil skabe synlighed for vores kunder. For os er det ikke vigtigt at vokse og have en masse medarbejdere. Vi vil blive ved med at have den tætte kontakt til vores kunder og give den bedste service fra start til slut.

 

Kun på den måde er vi her også om 10 år.

bottom of page