top of page

Synlighed er nøgleordet for din virksomhed 
på udstillinger og messer

 

Kravet til større og bedre gennemslagskraft i forbindelse med f.eks. promotions, messer, udstillinger, dekorationer eller salgsmøder kan løses med storformat print.

 

Høj kvalitet!
For at opnå den bedste effekt til opgaven, kan printene leveres på forskellige materialer, alt efter hvilket udtryk der ønskes i budskabet. Det mest almindelige er dog stadig print på hvidt papir, men andre materialer som f.eks. stofbanner, vinder stadig mere og mere ind. 

 

Via gode underleverandører printer vi på alt?
Vi kan tilbyde print på et utal af forskellige materialer, til indendørs såvel til udendørs brug. Vi kan print direkte på emner i tykkelsen 5 cm. Ex. print direkte på en dør, stålplader, glas m.m. Samtidig kan vi levere udskårne displays og småskilte også i 5 cm tykkelse.

 

  • Stilladsbannere

  • PVC Bannere

  • Roll-up Bannere

  • Plakater

  • Udstillingsvægge m.m.


Se mere under cases

Eller kig forbi vores hjemmeside dedikeret til skilte, folie og bildeko - www.vejlestorformat.dk

VESTERLUND-skærm.png

SKOV MOTORSPORT

“En kombination af egne ideer og BSM Reklames kompetencer og evne til at omsætte det til brugbare løsninger, gør at der er en rød tråd i vores markedsføring, og at vi sender de rigtige signaler til omverden. For Skov Motorsport er det vigtigt at vi er synlige, men også at vi syner professionelle”

 

—  Ole Skov, Direktør - Skov Motorsport Promotions

bottom of page