top of page

"

Glæden
for det grafiske
og at skabe unikke løsninger

Vision

Jeg vil skabe en virksomhed, der hjælper vores kunder med at sende klare budskaber til omverdenen om produkter, kvalitet, faglighed og oplevelser - uanset om det er i brochurer, på facaden, på bilen, på hjemmesiden, i kundebreve, på skilte eller i annoncer.
Jeg vil skabe en virksomhed, der er med til at gøre en forskel og som har rum for udvikling og ideer i et åbent fagligt miljø.
Min passion for budskaber, vil skabe synlighed for din virksomhed. 

 

Mission

Vi tilbyder alle former for grafiske løsninger, hvor samarbejdet med vores kunder er med til at skabe synlighed over for deres kunder og marked. Vi bruger vores kompetencer og idéer inden for branding og grafiske kompetencer til at skabe en positiv vækst for alle interessenter.

 

Idégrundlag

”Strenge deadlines, lange dage, og stressfuldt arbejde - og alligevel ingen kontakt til kunderne. Det skulle være slut. Efter 13 år i branchen, valgte jeg at starte for mig selv og etablerede BSM Reklame en november aften i 2004. Min filosofi med BSM Reklame er: Tid til alle kunderne og glæden ved det grafiske arbejde skulle tilbage. Hos BSM Reklame handler det også om livskvalitet. Derfor er der også tid til en hyggelig samtale med kunderne. – Det skal være rart at arbejde sammen med BSM Reklame. Det er med til at skabe en god atmosfære, om alle de opgaver vi løser. Derfor kan I altid være sikre på, at Jeres opgaver bliver varetaget med stor omhu. Om det er et visitkort, en hjemmeside eller et stort produktkatalog - alle opgaver er lige vigtige. Godt løste opgaver - giver også flere tilfredse kunder i butikken

Vi er ikke et påtrængende reklamebureau - vi forstår at lytte! ”

bottom of page