top of page

"

Branding med hjertet

VI TAGER SOCIALT ANSVAR

- MEN VI GØR DET MED HJERTET!

 

Socialt ansvar er en særdeles vigtig del af moderne forretningsdrift.

 

Det er vigtigt, at virksomheden både støtter og tager hensyn til sine ansatte, de ansattes familier, miljøet, lokalsamfundet og omverdenen som helhed.

 

Desværre bliver fænomenet ofte gjort en hel del mere ”langhåret” end nødvendigt.

Hvorfor skal det fx hedde ”CSR”, når en virksomhed forsøger at opføre sig ordentligt over for omverdenen…?

 

”Corporate Social Responsibility”, som er det engelske udtryk, forkortelsen CSR dækker over, er da en udmærket ting. Men unægtelig noget ”akademisk” at håndtere i den daglige begrebsverden i en gennemsnitlig mindre dansk virksomhed.

 

Hvorfor ikke bare kalde det ”socialt ansvar” og se at komme i gang..?

Vel at mærke med hjertet som drivkraft i engagementet.

 

Et eksempel fra vores egen virksomhed det støtter Team Rynkeby Trekanten.

Team Rynkeby Trekanten kører cykelløb til fordel for Børnecancerfonden, og dét støtter BSM Reklame 100%.

 

Hvert år rammes flere end 200 børn og unge i Danmark af kræft.

Det er 200 for mange, og hver gang et barn eller et ungt menneske rammes af kræft, rammes også søskende, forældre, familie og venner.

 

DERFOR giver det positiv mening at vise socialt ansvar ved at støtte Team Rynkeby Trekanten, - eller andre lignende projekter, DU vælger med hjertet!

 

Det er langt bedre end ”bare” at koble sig på påvirkningen fra en smart telefonsælger, som ringer op for at sælge socialt ansvar.

Vælg dit projekt med hjertet og gør det 100%. – Så ved dine kunder også, hvad din virksomhed står for: Branding med hjertet!

 

Brian Madsen har selv deltage som rytter, samt været en del af styregruppen på holdet i 2015 og 2016. Opbakningen til holdet startede tilbage i 2013, hvor BSM Reklame stille med et hold på 12 rytter til Astral Tour de Trekanten, et cykelløb etableret af Team Rynkeby Trekanten. I 2014 etablerede Brian, sammen med Thomas og Nikolaj fra Vandel Gokart - GoCharity - 12 timers Gokart Le Mans for børnecancerfonden. Et løb der nu kører for 4. gang i tæt samarbejde med Team Rynkeby Trekanten

Med venlig hilsen


Brian Madsen, Indehaver BSM Reklame

bottom of page