top of page

Byens bedst beliggende erhvervslejemål

Kirk Kapital, som er indehaver af Vesttårnet ved Vejle Stadion, valgte at lade BSM Reklame stå for udfærdigelse af nyt salgsmateriale med henblik på udlejning af de sidste 2 ledige etager i Vesttårnet.
Jeg er selv meget begejstret for området, så idéerne kom straks flyvende med både farver, detaljer og billeder. For at få dette ned på tryk var det vigtigt for mig selv at være med i hele processen. 
Vi valgte fra start en anderledes strategi til denne opgave, idet vi tog udgangspunkt i det bedste argument af alle: tilfredsheden og begejstringen hos de nuværende lejere.
 
Det indledende arbejde tog mig en formiddag, hvor jeg var på besøg i huset sammen med fotografen og gennemførte interviews med de fire virksomheder, som i dag holder til i Vesttårnet: 
Hundsbæk og Henriksen, BDO, Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen og Webtop. 

De lagde alle meget vægt på Vejles centrale placering i trekantsområdet, den smukke natur og de frie indretningsmuligheder i lejemålet. Også det gode samarbejde med Christian fra Kirk Kapital som udlejer blev fremhævet. Processen med projektet gik nemt. Interviews blev videregivet til vores tekstforfatter, som udfærdigede de endelige tekster.

Fotografen leverede billederne, og med hans kreative indgangsvinkel var det nemt at implementere dem i min grafiske stil.
 
Rent trykmæssigt valgte vi offset tryk på papiret 250 gr. Multioffset i 250 gr. som vi syntes passer godt til Vesttårnets stil.


SYNLIGHED - så er det BSM Reklame - vi tager vores kunder i hånden fra start til slut!

bottom of page