top of page

Vi kan synliggøre dit projektbyggeri

Gør som Egebjerg Bakke ApS, de bruger BSM Reklame som samarbejdspartner for at eksponere deres projekt med 102 rækkehuse, ved Egebjerg, nord for Horsens.

Synliggør dit projekt med en visuel identitet

For at synliggøre projektet er der udviklet en visuel identitet. Det indebærer logodesign, tryksager, hjemmesidedesign, flagstænger, flag og skilteløsninger.

 

Logodesign

Logodesignet skulle tydeligt hænge sammen med selve området. Det skulle ikke bare være en smart “form” men noget reelt og håndgribeligt som relaterer til det som det handler om. I opbygning af logoet indgik en række fotos af området, et let bakket område med en lille sø. Et af billederne viste landskabet fra en vinkel som lagde en blød bakke bag den anden. Bakkerne i logoet blev direkte inspireret af det foto, og så forenklet. Den grønne farve valgte vi da det er en meget naturlig grøn, den bagerst bakke blev lavet lidt mørkere for at hjælpe perspektivet. Ved at sætte teksten bag bakkerne og vælge en blå farve, så giver logoet samlet en fornemmelse af frihed, luft og natur.

Logoet er udarbejdet til brug på tryksager, online medier, og skilteløsninger.

 

Hjemmesidedesign udført i cloudbaseret løsning

Hjemmesideløsningen er udfædiget med en cloudbaseret løsning, som er nem og fleksibel at arbejde med. BSM sørger for at indholdet og plantegninger hele tiden er opdateret med de nyeste informationer.

Fra kedelig stregtegning til visuelt lækkert stemningsbillede

Udfra arkitektens stregtegninger har BSM udfærdiget et mere visuelt og sælgende illustrationsmateriale. Det drejer sig plantegninger og oversigtskort, samt billedbehandling med stemningsbilleder. En tidskrævende opgave, hvor der arbejdes med opbygning med et hav af forskellige billeder, der til sidste giver et samlet udtryk.

 

Brochuremateriale udfærdiget, med stemningsbilleder og info om området.
Brochurematerialet er består af 16 sider i formatet 176x250 mm, med plantegninger og oversigtskort over området. Alt dette krydret med input og billeder fra Horsens. Brochuren kan bestilles via hjemmesiden eller direkte på området, hvor brochuren er tilgængelig ved den ophængte brochurekasse. Der er udfærdiget diverse annoncer og pressemateriale, til brug i trykte medier medier.

Skiltning og eksponering

BSM sørger for processen, lige fra grafisk produktion, levering af færdige materialer til montage på byggepladsen. På byggepladsen blev der opbygget et træskelet til montage af et 300 x 300 cm skilt, med brochureholder. Dertil leverede vi 8 meter glasfiber flagstænger med vippebeslag og flag som blev monteret på en betonkåbe.

Uden for området blev der opbygget et vinkelskellet, til montage af 2 stk. skilte i str. 250x200 cm. Alt dette udført af vores faste montagepartnere.

bottom of page