top of page
Lidl-logo.jpg

Lidl Danmark

Emballage og ad

hoc opgaver 

Lidl Danmark K/S (afd. A&D) har haft et samarbejde med BSM Reklame et par år nu. 

BSM Reklame udfører forskellige emballage opgaver for os, primært tilretninger og udarbejdelse af nye emballager ud fra en styleguide. 

Arbejdet bliver udført præcist og hurtigt – og altid til vores store tilfredshed. Hvorfor vi også af og til anvender BSM Reklame til andre ad hoc opgaver med kort deadline. 

Omgangstonen er uhøjtidelig og vi føler os altid i gode hænder hos både Brian og Rasmus. 

Home-logo.jpg

Home Vejle

Tæt kunde igennem

mange år

Home Vejle har gennem flere år benyttet BSM Reklame til at forestå opsætningen af vores reklamemateriale, produktion af byggeskilte mv., hvilket har fungeret upåklageligt. Altid en smidig, hurtig og iderig produktion, som jeg ikke vil være foruden. BSM Reklame har gjort en forskel for vores firma og jeg kan til erhverv tid forsvare at henvise potentielle kunder til firmaet.

Hotel-hedegaard.jpg

Hotel Hedegaard

Tom Thomsen,
Hotel Hedegaarden


“Jeg får tit en opringninger af folk, som siger de lige så vores bil og kom i tanke om at de vil have mad fra eller hos os.
Under samtale med gæster bliver den altid nævnt. Så som et effektivt redskab til vedvarende markedsføring er det virkeligt noget med effekt. Bedre end den faste annonce i avisen”

Audi-logo.jpg

Audi Fredericia

Professionelt

kreativt samarbejde

 

Relationer er kodeordet når vi arbejder med nye tiltag, når vi tænker på hvordan vi kan tilgå forskellige segmenter af kundetyper, er et af de elementer vi bruger samarbejdspartnere, når vi brainstormer på nye tiltag. Disse samarbejdspartnere  kan være med til at flytte og rykke med vores opfattelse af hvad der kan bibringe os nye forretninger og relationer.

Vores samarbejde med BSM Reklame har faktisk fået os til at tænke dynamisk samarbejde på en anden måde og skabt model for hvordan vi udvikler nye tiltag og eksponering i fremtiden.

bottom of page