top of page

Marketingsansvarlig?

Har du ansvaret for marketingsafdelingen, og bliver du til tider mødt af stramme deadlines? Så har du brug for en grafisk samarbejdspartner.

Et eksempel kan være, når din egen grafiske afdeling er fuld booket af inhouse opgaver, og en deadline nærmer sig. Så gør brug af os til at få de små opgaver løst.

Salg- og markedsføringsmateriale, på den nemme måde

Vi varetager gerne større opgaver som eksempelvis katalogproduktion, hvor vi kan være behjælpelige med ombrydning, billedbehandling og klargøring af filer til trykkeriet. Med de teknologier der findes i dag kører dette helt gnidningsløst. Vi tiltræder gerne med vores assistance til annonceproduktion, opdatering af salgsmateriale m.m.

Når web blivet let

Koger hovedet over, når hjemmesiden skal opdateres med nyt indhold, eksempelvis nye billeder og tekster der skal tilføjes. Så har vi erfaring med de fleste CMS-systemer, heriblandt umbraco, wordpress, wix m.m.

Idéforladt eller meget idérig!

Vi er vant til at håndtere kreative idéer med vores mangeårige bureauerfaringer, så har du en idé eller mangler du input, så deltager vi gerne aktivt i møder med de ansvarlige for markedsføringen.

Ovenstående er blot et lille indblik i vores mange kompetencer. Med vores mange år i branchen har vi samtidig opbygget os et stort netværk er faste samarbejdspartnere, så vi kan løse dine opgaver fra idé til slutprodukt.

Vi er dem de andre gerne vil lege med. Lidl Danmark, Bestseller og Audi er store brands, som også skal have løst opgaver i en fart.

Kontakt os på tlf. 2993 5156, eller mail bm@bsm-reklame.dk

Med venlig hilsen Jack, Rasmus og Brian

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page