top of page

Din mening har stor betydning!

Så er weekenden veloverstået, og en ny uge er igang. I tidligere fremsendte nyhedsmail fremgik det at jeg ville udsende et spørgeskema, og den kommer lige her. Du som kunde, forretningsforbindelse eller ven af huset, har stor betydning for hvor BSM er i dag, og har ligeledes indflydelse på hvor BSM skal bevæge sig hen i fremtiden. Det vil glæde mig hvis du kan finde tid at udfylde skemaet. De informationer vi modtager er helt anonyme og du vil på ingen måde lande på en liste med dine informationer. Dog er der en mulighed for lige at udfylde dine kontaktoplysninger, men det er mest af alt får at give dig denne mulighed. Som tak for hjælpen udlodder jeg nemlig 2 timers grafisk arbejde, samt deltagelse for 2 personer til BSM Business Race d. 11. September 2017. (Samlet pris 2350,- + moms) Her følger link til vores kundeanalyse.

https://da.surveymonkey.com/r/bsmreklame

Med venlig hilsen

Brian Madsen

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg