top of page

Åbent hus hos BSM Reklame

BSM Reklame fejrer at det er et år siden at vi flyttede til vores nye lokation med egen folie og printafdeling! Kig forbi og mød bl.a. • Audi Hunting Experience Q5 og Q2, • BSM Motorsports rallybil • Prøv vores rally simulator. • Vi gir en goodiebag til de 20 første • Se nogle af de muligheder der er med folie • Få en snak med vores skarpe personale • Kristian Skovbo kommer forbi med sit magiske trylleshow!

Vi åbner dørene kl. 10 - og fra kl. 11-14.30 langes der pølser over disken af De Glade Pølsemænd. Der bydes på kolde og varme drikkevarer, samt snacks under hele arrangementet. I må da gerne lige give et lille piv på bm@bsm-reklame om I kigger forbi, bare så pølsemanden ikke bliver helt bange :-)

De bedste hilsner

Rasmus, Daniel, Marianne og Brian

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page