1/1

Skov Motorsport Promotions

Efter et tidligere super godt samarbejde med BSM Reklame var jeg ikke i tvivl, da Skov Motorsport Promotions stod overfor at skulle finde det helt rigtige reklamebureau, som en værdiskabende samarbejdspartner for min virksomhed. 

Det var oplagt at etablere et tæt samarbejde med Brian Madsen og BSM Reklame, som jeg kender for deres kreative ideer og løsninger, høje kvalitet samt stabile og hurtige leveringstid. Tre parametre som jeg vægter højt. Endvidere er BSM Reklame meget fair prismæssigt, særligt når man tager resultatet i betragtning. 

BSM Reklame er medvirkende til vores succes 
En kombination af egne ideer og BSM Reklames kompetencer og evne til at omsætte det til brugbare løsninger, gør at der er en rød tråd i vores markedsføring, og at vi sender de rigtige signaler til omverden. For Skov Motorsport er det vigtigt at vi er synlige, men også at vi syner professionelle. 

Jeg kan kun anbefale andre at tage et møde med BSM Reklame. Allerede ved første møde vil du føle dig meget velkommen og der bliver lyttet til dine ideer og behov.

Skov Motorsport Promotions

 

Ole Skov

Direktør