Godt nytår fra BSM Reklame

Mission accomplished Det har været et helt fantastisk år for BSM. Tilgangen af nye kunder i 2017 har været fremragende og dette takket være vores trofaste og loyale kunder, som er gode til at henvise til os. Af tiltag i år har blandt andet været håndtering af virksomheders profil på de sociale medier. Heriblandt Ny Vejle Caravan, som virkelig har sat alle sejl ind for at erobre Caravan markedet. Det er fedt at være med hos en virksomhed der virkelig vil fremad. Vores erfarne grafiker Rasmus, er fast mand på opgaven. Rasmus Martinsen, ansvarlig for den grafiske afdeling hos BSM. Faktisk er en del af det vi har vækstet på i år, at varetage den grafiske profil for virksomheder både off-line og

2018 er nær

Så er BSMs 2018 bordkalender landet fra trykkeriet. Kig forbi til en kop kaffe og se vores nye lokaler og få samtidig dit eksemplar af vores bordkalender med hjem.

Sponsormateriale til Njor Racing

Vi ønsker Mikkel Njor held og lykke med 2018 sæsonen i 1600 Challenge. Han er nu på vej for at sælge sine sponsorpakker, med synlighed leveret af BSM Reklame.

Ny firmabil til Fun First

Nyt og sprødt design til FunFirst. Lækker ny Toyota og en trailer, så er FunFirst klædt på til succes i butikkne. Men først lige et design og en folie der skaber synlighed. Traileren var oprindelig sort, men vi fandt en metalblå folie der matchede bilens farver. Og bilens linier og små detaljer blev brugt til at øge synligheden for FunFirst.

Kran Salg & Service med synlighed fra BSM

Et stort tillykke til vores naboer, Kran Salg & Service, med deko på deres Mercedes Sprinter. Selv en stor Sprinter kan passes ind i vores nye montagehal. Men det kræver lidt ekstra hænder at nå alle kroge... Endnu et lækkert design, der skaber synlighed på vejen, fra BSM Reklame - grafisk produktion

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square

BSM Reklame ApS

Lanciavej 12F

7100 Vejle

Tlf.: 7011 5156

grafisk@bsm-reklame.dk

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon