January 16, 2019

December 29, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Hvornår er det egentlig Jul?

October 17, 2019

1/10
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Godt nytår fra BSM

December 29, 2018

Først skal der lyde et godt nytår til jer alle.

 

Tak til vores kunder, samarbejdspartnere og venner af huset. I er alle med til at gøre BSM til en succes. 

 

Når man som indehaver ser tilbage på året der gik, er det skønt at kigge tilbage på et succesfuldt år. BSM er vokset med opgaven og er blevet en butik i en meget positiv udvikling.

 

Jeg er stolt af det team der præger BSM. Rasmus, Marianne og Daniel, der sørger for en dagligdag præget af godt humør, og en evne til at samarbejde så alt går op i en højere enhed.

Det er også nødvendigt, når BSM har taget et step-up fra lille virksomhed bestående af to medarbejdere til i dag fire medarbejdere. 

 

BSM er i dag klar til fremtiden, hvor mulighederne blot venter på at blive udnyttet.  Vores grafiske afdelingen har leveret mange grafiske løsninger, lige fra ny identitet, til øget fokus på de sociale medier. Det handler ikke blot om at være aktiv, men også om at have en seriøs grafisk profil. 

 

Kundegruppen er blevet bredere efter vi har fået vores egen skilte- og folieafdeling. Dette har flere af vores trofaste kunder set som en klar fordel, at vi kan klare mange af tingene i eget hus. Alt fra det den grafiske identitet, på tryk, web og folier.

 

I 2019 vil vi implementere et system, som gerne skulle gøre os endnu mere effektive og vores arbejdsrutiner nemmere. Dette skulle gerne gøre vores service endnu bedre.

 

Vi udvider med montage-afdeling på Lanciavej 12G. Fremadrettet har vi grafisk afdeling og folieproduktion på vores nuværende adresse og montageafdelingen bliver særskilt. Dette gør at vi kan investere i bedre produktionsfaciliteter og øge vores kvalitet.

 

BSM - Grafisk samarbejdspartner siden 2004

 

 

 

De bedste hilsen

 

Brian Madsen,

Inderhaver

BSM Reklame

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

BSM Reklame ApS

Lanciavej 12F

7100 Vejle

Tlf.: 7011 5156

grafisk@bsm-reklame.dk

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon